Streeknieuws

Verkeerscontrole in Doesburg na overlast omwonenden

Foto: Pixabay

DOESBURG – De politie heeft vrijdag op de Eekstraat in Doesburg een controle gehouden. Volgens de politie gaven omwonenden aan vaak last te hebben van verkeer dat met hoge snelheid door de straat rijden.

Er werd tussen 15.00 en 20.00 uur gecontroleerd op onder meer snelheid, alcohol en de staat van het voertuig. Er werden 24 snelheiadsovertredingen geconstateerd, waarvan één bestuurder reed met een snelheid van 99 km/u per uur waar 60 km/u is toegestaan.

In totaal is bij 49 bestuurders een alcoholtest afgenomen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten