Bijenstal Heiderust heet voortaan Ohms Immenhof

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – De bijenstal op begraafplaats en gedenkpark Heiderust officieel omgedoopt tot Ohms Immenhof. Samen met Arthur Ohm, de voormalige voorzitter van Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken, en wethouder Ronald Haverkamp werd het naambordje aan de bijenstal bevestigd.

Op 22 februari droeg Arthur Ohm zijn voorzittershamer van de imkervereniging over aan Paula Swenker tijdens de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze bijzondere vergadering dankte wethouder Haverkamp de heer Ohm voor de samenwerking en zijn inzet. Dankzij de inspanningen van de Arthur Ohm werd de bijenstal op begraafplaats en gedenkpark Heiderust een feit.

Begraafplaats en gedenkpark Heiderust is een van de drie gemeentelijke begraafplaatsen van de gemeente Rheden.