Verenigingen

Koningsdagconcert door Harmonie Unisono Velp

Harmonie Unisono Velp. Foto: Koos Roelofs

VELP- Harmonie Unisono Velp verzorgt met haar orkest een openluchtconcert, tussen 11:00 en 13:00 uur, tijdens de Koningsdagmarkt in de Rozendaalselaan in Velp.

Het muzikale programma bestaat uit diverse, leuk in het gehoor liggende muziekstukken. Denk daarbij aan ‘Suite on Russian Dances’, ‘Floris’ en ‘Eres tu’. Het harmonieorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Harry Weijkamp.

Voor informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u terecht op www.unisono-velp.info

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten