Streeknieuws

Wereldkampioenen wielrennen Ottenbros en Kuiper even op de Posbank

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DE STEEG – De wereldkampioenen wielrennen Harm Ottenbros en Hennie Kuiper waren maandagmiddag even op de Posbank te vinden. 

Ottenbros werd in 1969 wereldkampioen en Kuiper mocht zichzelf in 1975 wereldkampioen noemen. De twee wielrenners maakten even een stop in De Steeg om vervolgens de heuvels van de Posbank te beklimmen.

De heren maken nog regelmatig hun kilometers en waren niet bevreesd voor de heuvels. Ottenbros en Kuiper waren op de Posbank voor de opname van een tv-programma.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten