Verenigingen

Bingo in De Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Op zaterdag 29 april gaan de bingoballetjes weer rollen. Plaats van handelen is als vanouds De Oase aan het Ericaplein 1 in Dieren.

De bingo begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Bingokaarten kosten voor de hele avond: 5,50 euro (10 kaartjes per boekje incl. superronde), 20,00 euro (10 vellen per boekje 6 kaartjes per vel incl. superronde) of 3 boekjes voor 10,00 euro.

Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen is van harte welkom!

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten