Streeknieuws

Diefstal 10.000 euro van bejaard echtpaar in Velp in Bureau GLD

Foto: Facebook politie Velp

VELP – Het opsporingsprogramma Bureau GLD van TV Gelderland besteedt aandacht aan de diefstal van 10.000 euro in Velp. Een bejaard echtpaar werd drie weken geleden op laffe wijzen bestolen van het geld.

De vrouw van het stel pinde op 5 april bij de Action in Velp en daar hebben vermoedelijk de daders de pincode afgekeken. Een kwartiertje later werd het echtpaar bij het parkje bij het wooncomplex Nieuw-Schoonoord aan de Hoofdstraat in Velp aangesproken door de drie daders.

Zij vroegen de weg naar het ziekenhuis en hielden de slachtoffers een kwartier aan de praat. Op dat moment is vermoedelijk de portemonnee gestolen. Die zat in de tas die op de rollator stond.

Vervolgens is tussen 14:20 en 14:26 uur bij zowel de Rabobank als de ABN-Amro bank in Velp in totaal ruim 10.000 euro gepind met de gestolen pinpas.

De politie heeft een signalement van de drie vermoedelijke daders en ook zijn er camerabeelden. Kijk hieronder naar de beelden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten