Belangstelling voor vrijwilligerswerk?

Foto: Pixabay

RHEDEN – Voor iedereen die belangstelling heeft voor vrijwilligerswerk houdt het Loket Vrijwilligerswerk wekelijks een inloopspreekuur op drie verschillende locaties binnen de gemeente Rheden.

Er is een medewerker van het loket aanwezig en kunt u alle informatie geven. Ook is het mogelijk om via een laptop de digitale vacaturebank te bekijken en vacatures te zoeken, u in te schrijven als vrijwilliger of zelf vacatures te plaatsen.

U kunt zich ook laten informeren over de website WeHelpen.nl en uw vraag of aanbod op die website plaatsen. Iedereen is van harte welkom bij de informatiepunten vrijwilligerswerk. Loop eens binnen en stel uw vraag of bekijk de vacatures op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.

– in Velp op woensdag van 9.00 – 12.00 uur in de inloopruimte van buurthuis De Poort
– in Rheden op woensdag van 13.30 – 16.00 uur in dorpshuis Willem de Zwijger
– in Dieren op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur in Mfc De Oase