Verenigingen

Belangstelling voor vrijwilligerswerk?

Foto: Pixabay

RHEDEN – Voor iedereen die belangstelling heeft voor vrijwilligerswerk houdt het Loket Vrijwilligerswerk wekelijks een inloopspreekuur op drie verschillende locaties binnen de gemeente Rheden.

Er is een medewerker van het loket aanwezig en kunt u alle informatie geven. Ook is het mogelijk om via een laptop de digitale vacaturebank te bekijken en vacatures te zoeken, u in te schrijven als vrijwilliger of zelf vacatures te plaatsen.

U kunt zich ook laten informeren over de website WeHelpen.nl en uw vraag of aanbod op die website plaatsen. Iedereen is van harte welkom bij de informatiepunten vrijwilligerswerk. Loop eens binnen en stel uw vraag of bekijk de vacatures op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.

– in Velp op woensdag van 9.00 – 12.00 uur in de inloopruimte van buurthuis De Poort
– in Rheden op woensdag van 13.30 – 16.00 uur in dorpshuis Willem de Zwijger
– in Dieren op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur in Mfc De Oase

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten