Verenigingen

Jaarlijks gratis koffieconcert van Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt

Foto: Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Op zondag 30 april houdt de Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp weer haar jaarlijkse gratis toegankelijke koffieconcert. Het zal een bijzonder concert worden omdat er naast het optreden van Van der Zandt zelf ook een optreden verzorgt zal worden door Drumfanfare OLTO uit Loenen.

OLTO zou vorig jaar al haar medewerking verlenen maar door een sterfgeval van een van de leden kon het optreden toen niet doorgaan. 
Dit jaar wilden ze het graag alsnog verzorgen.

Van der Zandt zal onder meer muziek van Marco Borsato ten gehore brengen. Of wat te denken van de muziek van The Game of Thrones of Grease Dancing.

OLTO zal na de pauze het podium overnemen en onder andere een compilatie van Hollandse hits ten gehore brengen en een lieflijke melodie van een Noorse veerboot dat zijn thuishaven heeft in Urnes dat door Simon Kleinjan bewerkt is voor harmonie orkest.

Tot slot zullen beide verenigingen een drietal werken samen ten gehore brengen. Van der Zandt zal deze ochtend onder leiding staan van Rudy Böhmer en OLTO staat onder leiding van Simon Kleinjan.

De zaal is open om 10:30 uur. 
Aanvang van het concert is om 11:00 uur.
Toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten