Streeknieuws

Schattig filmpje: schapen ontmoeten wilde zwijntjes

Foto: screenshot Rhedense Schaapskudde

RHEDEN – Een schattig filmpje op de Facebookpagina van de Rhedense Schaapskudde. Daarop is te zien dat de schapen rondlopen in het bos en plotseling komt daar een groep jonge wild zwijntjes voorbij.

De biggetjes stoppen en de schapen zijn vervolgens nieuwsgierig, maar zodra de schapen te dichtbij komen rennen de zwijntjes weer weg.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten