Streeknieuws

Schapen vallen uit vrachtwagen op A50 bij Arnhem

Foto: Twitter @WIS_Jurgen

ARNHEM – Negen schapen zijn dinsdagavond uit een vrachtwagen gevallen. Dat gebeurde op de verbindingsweg van de A50 bij Arnhem naar de A12 richting Utrecht. De weg zat een tijdje dicht.

De klep van de vrachtwagen schoot vermoedelijk los en daardoor vielen de schapen uit de vrachtwagen. De schapen hebben de klap niet overleefd.

De weg bij afrit Schaarsbergen bleef tot aan het eind van de avond afgesloten.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten