Streeknieuws

Sluipverkeer in Spankeren door afsluiting N348 aangepakt

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

SPANKEREN – De provincie Gelderland neemt maatregelen tegen het sluipverkeer in Spankeren. Door de afsluiting van de N348 in Dieren krijgt de provincie klachten binnen over het sluipverkeer.

Volgens de provincie gaan er behoorlijk wat automobilisten, waaronder ook vrachtwagenchauffeurs, via de Dorpsweg in Spankeren om van en naar Zutphen te rijden. De Dorpsweg leent zich daar niet voor, zegt de provincie. Bovendien zou er ook harder worden gereden dan de 30 km per uur.

Er werden al verkeersregelaars ingezet en ‘schrikhekken’ geplaatst, maar de provincie heeft nu besloten om vanaf woensdag de Overweg en Bockhorstweg in Spankeren af te sluiten met barriers.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten