Drie aanhoudingen na vondst hennepkwekerij in Velp

Foto: Pixabay

VELP – In een woning in Velp is een hennepkwekerij aangetroffen. Agenten kwamen de kwekerij op het spoor nadat ze in een auto restafval van een hennepkwekerij aantroffen. Drie personen zijn aangehouden.

Agenten hielden donderdagavond rond 23.00 uur op de Beekuizenweg een auto staande voor een controle. Zij troffen in de auto zakken met restafval van een hennepkwekerij aan. De drie inzittenden van de auto, een 37-jarige vrouw, een 52-jarige man uit Velp en een 39-jarige man uit Goch (Dld), zijn aangehouden. De auto is in beslag genomen.

Verder onderzoek leidde naar een woning in Velp. In deze woning werd een hennepkwekerij met honderd hennepplanten aangetroffen. Ook werden gedroogde henneptoppen aangetroffen en bleek dat er al een oogst had plaatsgevonden. Alle goederen zijn in beslag genomen.

De vrouw en de twee mannen zitten nog vast voor verhoor.