Verenigingen

Vanaf zondag lente in de Tuin van Sjef in Velp

Foto: website Tuin van Sjef

VELP – De Tuin van Sjef, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek, gaat weer open. Zondag 7 mei is iedereen welkom van 13 tot 17 uur in de tuin. Dan geven veldbioloog Marcel Bolten en florakenner Cor van Hoften rondleidingen.

Eind 2016 heeft de stichting ‘Tuin van Sjef’ het huis en de tuin kunnen kopen na het overlijden van natuurkenner Sjef van der Molen in augustus 2014. Dat kon door middel van crowdfunding en een lening van het Nationale Groenfonds.

Veel vrijwilligers hebben de afgelopen maanden geholpen om alles op te knappen en te verbouwen voor de nieuwe situatie. De ‘Tuin van Sjef’ is  een verrassend vormgegeven tuin met veel zeldzame planten en dieren.

Wie zondag niet kan komen kan ook een kijkje nemen op 28 mei en 18 juni. De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B in Velp (vlakbij de Achtsprong)

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten