Streeknieuws

Emma Piramide vrij van zwerfaval

Foto: Gemeente Rheden

ROZENDAAL – De Emma Piramide wordt op zaterdag 13 mei schoongeprikt door vrijwilligers uit de gemeente Rheden en Rozendaal. De Emma Piramide is één van de 12 hoogste toppen in de Nederlandse provincies, die worden opgeruimd bij de schoonmaakactie ’12 Summits’.

Dit is een initiatief van Recycle Valley, een educatieve organisatie op het gebied van afval.  ’12 Summits’ is weer onderdeel van de Europese campagne ‘Let’s Clean Up Europe’.

Meehelpen? Meld je dan hier aan en kom op zaterdag 13 mei om 15:00 uur naar de parkeerplaats bij de Emma Piramide op de Kluizenaarsweg. Met zakken en prikstokken maken de vrijwilligers de omgeving van de Emma Piramide vrij van zwerfafval. De schoonmaakactie duurt tot ongeveer 17:00 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten