Verenigingen

Door bos en hei in De Steeg met het IVN

Foto: Jannie de Jong/IVN

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 14 mei een wandelexcursie door het bos en over de hei nabij de Steeg. De wandeling start om 14.00 uur op parkeerplaats de Lappendeken in De Steeg.

Tijdens de excursie is er aandacht voor de ongeëvenaarde variatie van de Veluwezoom. Onderweg komen ontstaansgeschiedenis, de cultuurhistorie en de biodiversiteit van het gebied aan de orde.

Vanwege de afstand van circa 6 kilometer en de flinke hoogteverschillen op de route is een goede conditie vereist. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten