Streeknieuws

Hennepkwekerij in woning in Rheden opgerold

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – In een woning aan de Emmaweg in Rheden is vrijdagavond een hennepkwekerij opgerold.

De politie ging naar de woning en ontdekte op de bovenverdieping een hennepkwekerij. Daarna is de kwekerij ontmanteld en de apparatuur en planten zijn vernietigd. Tijdens de ontmanteling hing er een sterke wietlucht in de straat.

Een speciaal team was uren bezig om de woning leeg te halen. Het is niet bekend hoeveel planten er in de woning stonden. Ook is niet duidelijk of er arrestaties zijn verricht.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten