Streeknieuws

Man die rekening bejaard echtpaar plunderde is bekend bij politie

Foto: Facebook politie Velp

VELP – De man die de rekening van een bejaard echtpaar uit Velp heeft plunderd, is herkend door een politie-agent. Duidelijke beelden van de verdachten zijn uitgezonden bij het opsporingsprogramma Bureau GLD op TV Gelderland.

Bij het afrekenen bij de Action in Velp werd de pincode afgekeken. Niet veel later werden de slachtoffers buiten aangesproken en werd de portemonnee gestolen.

Bij de bank werd geld overgeboekt van de spaar- naar de betaalrekening. Door de limiet wat per dag opgenomen mag worden te verhogen, lukte het om meer dan 11.000 euro op te nemen.

Een agent uit Venlo zag de beelden van Bureau GLD en herkende de verdachte. Ook in Limburg wordt de man gezocht voor een soortgelijke zaak. Ondanks de herkenning is de man nog niet aangehouden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten