Verenigingen

Muziektheater RUTH op de planken in Rheden

Foto: Muziektheater RUTH

RHEDEN – In de Dorpskerk van Rheden wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei de musical RUTH opgevoerd. Het bekende verhaal van Ruth en Boaz was de basis voor deze nieuwe theaterproductie.

Ruth is een verhaal van duizenden jaren geleden, herschreven naar een verhaal van deze tijd.

Musical RUTH is te zien op vrijdag 12 mei om 20.00 uur, zaterdag 13 mei om 14.30 uur en om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk. Ze zijn verkrijgbaar bij de firma Elderman, de Coop in Rheden en te bestellen via: dorpskerkrheden.nl

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten