Streeknieuws

Inloophuis Dieren ontvangt 4.000 euro uit stimuleringsfonds

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Inloophuis in Dieren heeft een bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds gekregen. Jan Ummenthum, directeur Rabobank Arnhem en Omstreken reikte een cheque uit van 4000 euro.

De cheque werd namens het Inloophuis in Dieren ontvangen door Mieke Veen en Theo Damen, penningmeester van de stichting.

Foto: Inloophuis Dieren

Het geld is bedoel voor een bijdrage in de realisatie van de keuken in het rond de zomer te betrekken nieuwe verzamelgebouw. In dit gebouw waar meer organisaties onderdak vinden zal de keuken een centrale plaats innemen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten