Streeknieuws

Achtervolging scooter eindigt in prikkeldraad

Foto: archief Studio Rheden

EERBEEK – Een scooterrijder probeerde tijdens een achtervolging in Eerbeek aan de politie te ontsnappen, maar uiteindelijk eindigde zijn avontuur in het prikkeldraad.

Agenten zagen de scooter in de Stuijvenburchstraat in Eerbeek rijden en zagen dat er een kartonnen kentekenplaat op zat. De scooterrijder negeerde een stopteken en ging er vandoor.

Na een korte achtervolging ging de bestuurder er te voet vandoor. Daarbij zag hij een prikkeldraad over het hoofd en bleef met zijn voet hangen. De bestuurder kreeg een bekeuring van ongeveer 700 euro.

De achtervolging werd gefilmd door een omstander. De beelden werden op Facebook gezet.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten