Verenigingen

Wandelexcursie door bos en hei nabij de Steeg

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 14 mei een wandelexcursie door het bos en over de hei nabij De Steeg. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats de Lappendeken, Diepesteeg / Beekhuizenseweg in De Steeg.

Vanaf de Lappendeken gaat de route via de Rouwenberg langs de Gelderse Poort en Herikhuizerveld en Rhederoord.

De wandeling op de Veluwezoom is interessant voor iedereen. Vanwege de afstand van circa 6 kilometer en de flinke hoogteverschillen op de route, is een goede conditie vereist. De wandeling duurt ongeveer 2.5 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten