Verenigingen

Fotowedstrijd op de Veluwezoom “Hoe beleef jij de Veluwezoom?”

Foto: Martin de Jongh

Stichting Toerisme & Recreatie Veluwezoom wil bezoekers van de Veluwezoom kennis laten maken met alle facetten van de natuur in de regio. In het kader daarvan houdt de Stichting een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen.

Hoe beleef jij de Veluwezoom? De allermooiste foto wordt beloond met een prijs in stijl, een overnachting in de natuur midden op de Veluwezoom, in een BushPod (mét buitendouche) bij Buitenplaats Beekhuizen in Velp.

Iedereen kan deelnemen aan de fotowedstrijd door de Facebookpagina van Regio Veluwezoom te ‘liken’.  Daar staat ook meer informatie over de wedstrijd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten