Verenigingen

Inloophuis Dieren start met recreatieve dagbesteding

Inloophuis Dieren Oase

DIEREN – Het Inloophuis start na de zomer met recreatieve dagbesteding. Daarom organiseert De Oase in mei informatiebijeenkomsten voor belangstellenden. Het Inloophuis geeft op deze dagen een toelichting op de plannen die men heeft. 

Naast informeren hoort het Inloophuis ook graag waar mensen behoefte aan hebben. Mensen die komen ‘moeten’ namelijk dingen doen waar ze zin in hebben. Het aanbod wordt afgestemd op de wensen van bezoekers van de dagbesteding.

Deze extra activiteiten vragen om nieuwe vrijwilligers. De bijeenkomsten zijn daarom ook bedoeld om vrijwilligers te werven. Degenen die geïnteresseerd zijn

Foto: Inloophuis Dieren

kunnen zich laten voorlichten tijdens de bijeenkomsten. Voor de Haal- en Brengservice zoekt men ook nog chauffeurs.

Op vrijdag 19 mei is de bijeenkomst van 10.30 tot 12.00 uur. Op maandag 22 mei start de bijeenkomst om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen in De Oase.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten