Verenigingen

Informatiebijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Foto: Expertisecentrum voor niet-aangeboren hersenletsel

ARNHEM – Siza organiseert op zaterdag 20 mei van 10.00 tot 12.00 uur een informatie-inloopochtend over niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die getroffen zijn door hersenletsel, mantelzorgers, huisartsen en andere verwijzers.

Tijdens de inloopochtend is er aandacht voor de oorzaken van niet-aangeboren hersenletsel, de zichtbare en onzichtbare gevolgen ervan, maar ook voor het behandelprogramma van Hersenz. Dit vindt plaats in de Regionaal Expertisecentra NAH Arnhem, Jachthoornlaan 1 in Arnhem.

Kijk voor meer informatie op Siza.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten