Streeknieuws

Het Rhedens in Dieren krijgt havo en vwo

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – Het Rhedens in Dieren gaat havo en vwo aanbieden. De school heeft daarvoor toestemming gekregen van het ministerie van Onderwijs. Op Het Rhedens in Rozendaal wordt al havo en vwo gegeven.

Met de uitbreiding gaat volgens de school een lang gekoesterde wens van leerlingen en ouders uit Dieren en omgeving in vervulling. De komende tijd worden leerlingen en hun ouders geïnformeerd over de komst van de bovenbouw.

Het Rhedens in Dieren wil in augustus 2018 beginnen met een bovenbouw voor havo en vwo.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten