Verenigingen

Spankeren heeft een nieuwe schutterskoning

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Dit jaar is de schutterskoning van Spankeren Peter Verlaan. Hij werd zaterdag de winnaar van het vogelschieten. Een onderdeel van het jaarlijkse Oranjefeest in Spankeren.

Dit feest wordt sinds 1945 door de Oranjevereniging Spankeren georganiseerd. Traditiegetrouw zijn de optocht, koffie en krentenbollen, vogelschieten en de feestavonden de vaste onderdelen van het Oranjefeest.

Maar ook zijn er botsauto’s, draaimolen en een schiettent. Kortom vertier voor jong en oud uit Spankeren en omgeving.

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten