Verenigingen

Radiomarkt op Hemelvaartsdag op de Jutberg in Laag-Soeren

Foto: Sjef Verhoeven / Jutberg

LAAG-SOEREN – Elk jaar wordt op Hemelvaartsdag op de Jutberg een radiomarkt georganiseerd. Dit jaar zal dat op donderdag 25 mei zijn. Tijdens de markt kunt u als bezoeker allerlei spulletjes kopen, maar als u iets over hebt, ook verkopen.

De radiomarkt van de Vereniging van Radio Zend Amateurs is geopend van 8.00 uur ‘s morgens tot circa 15.30 uur ‘s middags.

Ook zijn er loterijen, waar leuke prijzen te winnen zijn. Ook de kleinsten kunnen zich zonder ouders vermaken in de speeltuin welke direct grenst aan het terrein van de radiomarkt.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten