Streeknieuws

N348 bij Dieren weer open! Zo ziet de nieuwe weg eruit

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Het verkeer kan sins zondag weer over de provinciale weg N348 in Dieren. De weg ging volledig op de schop en zat daardoor drie weken dicht. Al die tijd moest het verkeer omrijden.

De werkzaamheden zijn onderdeel van Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer in Dieren te verbeteren. Naast een nieuwe N348 komt er ook een tunnelbak en wordt het station opnieuw ingericht.

De laatste week zat de spoorwegovergang Wilhelminaweg ook dicht. In eerste instantie was het de bedoeling dat deze spoorwegovergang na een week ook weer open zou gaan, maar de werkzaamheden lopen uit. De spoorwegovergang blijft voorlopig nog dicht. Het is niet bekend wanneer de overgang weer opengaat.

Hieronder meer foto’s van de laatste werkzaamheden afgelopen weekend. Op sommige foto’s vanuit de lucht zijn omliggen huizen en bedrijven onherkenbaar gemaakt in verband met de privacy.

 

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten