Verenigingen

Nationaal Park Veluwezoom organiseert OERRR op Hemelvaartsdag

Foto: Natuurmonumenten’

RHEDEN – Op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, laten vrijwilligers van Nationaal Park Veluwezoom kinderen van 13.00 tot 15.00 uur kennismaken met OERRR. De OERRR middag is bedoeld voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. 

Kinderen kunnen zich op Hemelvaarstdag melden bij de balie van bezoekerscentrum Veluwezoom aan de Heuvenseweg 5a in Rheden.  Deelname is uiteraard gratis.

OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Kinderen kunnen op deze dag op het blote-voeten-pad voelen hoe het is om over bijvoorbeeld schors, kiezels of gras te lopen en kijken of hun spoor ook een beetje op een dierspoor lijkt.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten