Auto klemgereden in Velp na inbraak in Rozendaal

Foto: Twitter @erwintenhave

VELP – De politie heeft donderdagmiddag op de Hoofdstraat in Velp een auto met daarin twee mannen klemgereden. Eén van hen was volgens de politie eerder op de middag op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning in Rozendaal.

De inbreker werd betrapt door omwonenden en wist met een handlanger te vluchten in een groene Opel Corsa. De gewaarschuwde politie zag de wagen op de Daalhuizerweg rijden en daarna op de Schonenbergsingel. Enkele minuten later zag de politie de auto rijden op de Hoofdstraat.

Daar kon de auto worden klemgereden en konden de twee konden in de boeien worden geslagen. De politie denkt dat ze tussen de Schonenbergsingel, Rozendaalselaan en de Hoofdstraat een zwarte tas hebben weggegooid.

De politie vraagt uit te kijken naar de tas. Wie de tas vindt wordt verzocht om de tas niet aan te raken en de politie te bellen.