Verenigingen

Velpse Accordeon Vereniging zoekt pianist(e)

Foto: Pixabay

VELP- De Velpse Accordeon Vereniging is met spoed op zoek naar een pianist(e). Ben je een pianist(e) en heb je twee uur per week tijd om de vereniging te begeleiden? Neem dan contact op met het secretariaat van de vereniging.

De vereniging repeteert iedere woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in de dr. van Voorhuyzenschool in de Schoolstraat in Velp. Reageren kan via de website Accordeonvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten