Streeknieuws

Peuter gewond na val van balkon in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – Een peuter is zondagmiddag rond het middaguur van een balkon van een woning aan de Arnhemsestraatweg in Velp gevallen. Het gaat vermoedelijk om een kindje van anderhalf jaar.

De peuter zou van de eerste verdieping van vijf meter hoog naar beneden zijn gevallen. Het kindje is met een ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De peuter zou in eerste instantie met een traumahelikopter vervoerd worden, maar de traumahelikopter kwam uiteindelijk niet ter plaatse.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten