Streeknieuws

Brand verwoest auto in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Een geparkeerde auto is in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Gruttostraat in Velp door brand verwoest. De brandweer gaat uit van brandstichting.

De wagen stond op een parkeerplaats langs de weg. Het vuur zou aan de voorkant zijn begonnen en sloeg snel om zich heen.

Volgens de eigenaar stond de auto al in 3 minuten in lichterlaaie. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten