Vijf organisaties collecteren voor Oranje Fonds in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De inwoners van Rheden kunnen binnenkort een collectant aan de deur verwachten. Van 6 t/m 10 juni 2017 vindt de Oranje Fonds Collecte plaats. Vijf organisaties uit Rheden doen hieraan mee. Met de opbrengsten kunnen zij hun eigen organisatie draaiende houden én steunen zij sociale projecten in Gelderland.

In Rheden doen de volgende organisaties mee aan de Oranje Fonds Collecte: Stichting Dierenvoedselbank Gelderland-midden, Stichting Avondvierdaagse Rheden, HAN Automotive Rally Team (HART), Buurtvereniging Stenfert, Stichting Inloophuis Dieren.

Voor verenigingen en stichtingen is het niet altijd makkelijk om de begrotingen rond te krijgen. Zij zijn afhankelijk van contributies of donaties. Het Oranje Fonds vindt dat zij ieder op hun eigen manier een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving.

Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstelling. De andere helft van de opbrengst gaat naar sociale projecten in Gelderland.