Laat uw kunst en antiek zaterdag taxeren in Bronbeek

Foto: Landgoed Bronbeek

ARNHEM – In samenwerking met Landgoed Bronbeek in Arnhem organiseert het Venduehuis der Notarissen zaterdag (3 juni) een taxatiedag voor kunst en antiek. Dan kan iedereen van zijn of haar kunstvoorwerpen op het landgoed Bronbeek in Arnhem vrijblijvend de waarde laten bepalen. 

De taxatiedag richt zich in het bijzonder op Indische kunst, Chinees porselein, art deco en art nouveau kunstobjecten en Nederlandse schilderkunst.

Tussen Kunst & Kitsch
Een team van professionele taxateurs is aanwezig om een realistische raming van uw antiek en kunstwerken te geven. Eén van de specialisten die aanwezig zal zijn is Frans Leidelmeijer, jarenlang verbonden aan het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch.

De taxatiedag is van 11:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in de Commandantswoning op het Landgoed Bronbeek aan de Velperweg in Arnhem. U kunt per persoon maximaal 5 items gratis laten beoordelen. Voor of na de taxatie is een bezoek aan het Museum Bronbeek mogelijk.

De eerste 50 deelnemers aan de taxatiedag die niet over een Museumkaart beschikken, ontvangen bij binnenkomst een gratis entreekaartje voor het museum.