Streeknieuws

Twee mannen gezocht na heidebrand bij Laag-Soeren

Foto: Facebook brandweer Dieren

LAAG-SOEREN – De politie zoekt twee mannen op een motor of scooter na de heidebrand in Laag-Soeren. Een gebied van 150 bij 50 meter bij het uitkijkpunt De Elsberg brandde dinsdagavond af.

De twee mannen hielden zich verdacht op bij een bospad langs de burgemeester Bloemersweg, zo’n twee kilometer van de heide waar de brand woedde. ‘Een getuige zag beide mannen, die op dat moment een wit en de ander een zwart motorpak droegen’, meldt de politie. ‘Kort na hun stop op de heide vertrok het duo weer, met de heide brandend op de plaats waar zij hadden gestaan.’

De politie heeft nog met enkele wagens uitgekeken naar de mannen maar zij werden dinsdagavond niet gevonden. Met een oproep op Facebook hoopt de politie op meer getuigen die rond 21.30 uur iets gezien hebben.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten