Streeknieuws

Drukte op de wegen tijdens pinksterweekend

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Op tweede pinksterdag wordt het extra druk op de wegen. Dat verwacht de ANWB. Veel mensen gaan er voor een korte vakantie tussenuit.

Maandag wordt het vanaf het middaguur weer dringen op de wegen. De meeste vakantiegangers zijn dan weer onderweg naar huis. Zij zorgen voor oponthoud op de A1, de A12 en de A67 maar ook op de wegen vanuit de kustprovincies.

Bij het begin van het lange pinksterweekend was het ook extreem druk op de wegen. De meeste vertraging had het verkeer vrijdag op de A1 richting het oosten en de A12 vanaf de Duitse grens.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten