Streeknieuws

Velpenaar raakt binnen anderhalve week twee auto’s kwijt

Foto: Facebook Velp

VELP – Een 22-jarige Velpenaar heeft in anderhalve week twee keer zijn auto moeten inleveren. Hij werd twee keer betrapt voor het rijden zonder rijbewijs.

Vorige week dinsdag was de eerste keer dat hij tegen de lamp liep. Omdat hij in het verleden al meerdere keren in een auto reed zonder geldig rijbewijs werd zijn voertuig in beslag genomen. Ruim een week later werd hij opnieuw staande gehouden en bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Opnieuw werd de auto waarin hij reed in beslag genomen.

Het Openbaar Ministerie zal een beslissing nemen over de voertuigen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten