Verenigingen

Rhevak organiseert kindervakantiebouwdorp in Rheden

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

RHEDEN – Rhevak, het kindervakantiebouwdorp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is weer terug deze zomer. Rhevak 2017 wordt RhevakTV. Dit jaar kunnen weer 300 kinderen een week lang mee spelen in het bouwdorp.

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

Rhevak zal dit jaar plaatsvinden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus op het terrein bij de kanovijver, dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur. Vrijdag is het programma tot 13.00 uur met ’s avonds (vanaf 19.00 uur) het Rhevak-vuur als afsluiting.

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

Wie voor 12 augustus online een ticket koopt betaald 15.00 per ticket. Daarna wordt het 17.50 eur.

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten