Verenigingen

Raadsleden geven workshops op het Rhedens in Dieren

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – Vrijdag 9 juni volgen tweehonderd derdejaars vmbo en mavo leerlingen workshops en voorlichtingen in het kader van burgerparticipatie. De workshops en voorlichting worden gegeven door raadsleden van de gemeente Rheden.

De domeinen van burgerschap – democratie, participatie en identiteit – komen dan aan bod. De dag wordt om kwart voor negen geopend door wethouder Pos van de gemeente Rheden.

Tijdens de burgerparticipatiedag komen onderwerpen zoals politiek, conflicten, communicatie, ethiek en verantwoordelijkheid ter sprake. De leerlingen zullen kijken naar een documentaire, de uren daarna starten de workshops. In het programma zit ook een interactieve voorstelling, ‘Over grenzen’, door theatergezelschap Helder.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten