Verenigingen

Historische wandeling OHK in Laag Soeren

Foto: Jannie de Jong/IVN

LAAG-SOEREN – De Oudheidkundige Kring Rheden -Rozendaal organiseert zondag 11 juni een wandeling rond de enk van Laag Soeren. In dit landbouwgebied, tussen Dieren noord-oost en dorp Laag Soeren, is de kleinste kern van onze gemeente ontstaan.

Door de eeuwen heen bewoonden boeren en burgers dit afwisselende gebied. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en vertrekt om 13.00 vanuit de Priesnitzhoeve aan de Priesnietzlaan 23 in Laag Soeren.

De gids van deze wandeling is Joram van Breda. Leden kunnen gratis meelopen, niet leden van de OHK betalen 2 euro. En na afloop is er natuurlijk weer koffie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten