Velpse Accordeon Vereniging geeft concert op De Beemd

Foto: Gerd Jan Dorland / Velpse Accordeon Vereniging

VELP – De Velpse Accordeon Vereniging geeft op 11 juni weer een Zondagochtendconcert. Op het repertoire staan onder andere nummers van George Gershwin en Ennio Morricone. Astor Piazzolla’s Oblivion en de thema’s uit de films van Dances with Wolves zullen ook zeker goed in het gehoor liggen.

Het concert vindt plaats in zaal Odeon aan De Beemd 1 in Velp vanaf 10.30 uur onder muzikale leiding van Dirigent Peter Smits. De toegang is gratis.

De Velpse Accordeon Vereniging is overigens nog steeds op zoek naar een pianist(e). Ben je een pianist(e) en heb je twee uur per week tijd om de vereniging te begeleiden? Neem dan contact op met het secretariaat van de vereniging. De vereniging repeteert iedere woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in de dr. van Voorhuyzenschool in de Schoolstraat in Velp. Reageren kan via de website Accordeonvelp.nl.