Excursie IVN Oost-Veluwezoom rondom Larenstein

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

VELP – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondag 11 juni weer een excursie op het terrein van de Hogeschool van Hall / Larenstein in Velp. De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats van de Hogeschool in Velp.

In park Larenstein zijn veel landschappen uit Nederland in het klein ‘nagebouwd’, zodat een ware bloemenpracht gegarandeerd is.

Er staan ook dit jaar weer veel verschillende wilde planten in bloei in de heemtuin, in het Kapellenbos achter de kapel van het voormalige klooster, op muurtjes van oude stenen en op de natte graslanden langs de rand van het park.

De gratis excursie duurt ongeveer 2 uur. Aanmelden is niet nodig. Op Larenstein zijn honden niet toegestaan. Meer info staat op www.ivnoostveluwezoom.nl.