Verenigingen

Eten uit de natuur samen met de boswachter

Foto: Pixabay

RHEDEN – Heb je altijd al willen weten welke planten je zomaar kan opeten? Schrijf je dan nu in bij OERRR. Dan kun je op zondag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur met de boswachter op zoek naar eetbare planten uit de natuur. De tocht start bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 4,00 voor kinderen van OERRR en leden en € 7,00 voor niet-leden. Na afloop ontvang je een recept voor thuis om een gerecht met planten uit de natuur te bereiden. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl/activiteiten/OERRR.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten