Verenigingen

Internetcafe: Microsoft stopt met Windows Live Mail. Wat nu?

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

RHEDEN – De Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 12 juni (Bibliotheek Velp) en maandag 26 juni 2017 (Dorpshuis Rheden ) weer een internetcafé. Het internetcafe in Velp wordt gehouden van 10:00 tot 12.00. In Rheden is het ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is weer gratis en  aanmelden is niet nodig.

Deze keer staat het internetcafe in het teken van het gratis mailprogramma van Windows, Windows Live Mail. Dit wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Het internetcafe raad het programma af om het nog te gebruiken. Dus tijd om over te stappen. Maar hoe doe je dat? En welke alternatieven zijn het beste? Het internetcafe kan hier bij helpen.

Kijk voor meer info op www.bibliotheekveluwezoom.nl.

Foto: Internetcafe Velp

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten