De Kidsclub van Buurthuis de Poort organiseert Buitenspeeldag

Foto: Buurthuis de Poort

VELP – De jaarlijkse Buitenspeeldag wordt op woensdag 14 juni georganiseerd: een activiteit voor kinderen in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en tv-zender Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 100.000 kinderen tijdens deze 10e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Velp is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert ‘De Kidsclub’ van Buurthuis de Poort van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Heeckerensstraat leuke  activiteiten zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Alle kinderen kunnen gratis meedoen aan Oudhollandse Spelen: “spijker poepen”, klompengolf, touwtje springen, blik werpen, stelt lopen, waterflessen omgooien en nog veel meer.

Iedereen krijgt ook een gratis ijsje en er wordt voor wat te drinken gezorgd en iedereen mag zijn eigen suikerspin maken.