Streeknieuws

Vermiste man uit Dieren weer gevonden

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De vermiste man uit Dieren is dinsdag weer gevonden. Hij maakt het volgens de politie naar omstandigheden goed.

Maandagavond werd er groot alarm geslagen. De Dierenaar was maandagochtend in alle vroegte weggelopen van zijn woning aan de Zilverakkerweg in Dieren. Er werd onder meer Burgernet ingezet en een signalement van de man verspreid.

De politie meldde dinsdagmiddag dat de Dierenaar gevonden is. Het is niet bekendgemaakt waarom de man plotseling was verdwenen.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten