Verenigingen

Natuurmonumenten organiseert Midzomernachtloop

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Tijdens de Midzomernacht van 17 op 18 juni start weer een nieuwe wandeltocht vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. De wandeling van 5 km duurt ongeveer 1,5 uur.

Aan de tocht kunnen ook kinderen vanaf 8 jaar meedoen die onderweg speciale opdrachten krijgen. De eerste groep mensen vertrekt om al om 22.30 uur. Aanmelden kan via de website Natuurmonumenten.nl.

De kosten voor deelname zijn 14,50 voor volwassenen en 7,50 voor kinderen van OERRR en leden. Het is ook mogelijk je in te schrijven als team of je aan te sluiten bij een team.

De wandeling gaat langs akkers en korenvelden, dicht dennen- en beukenbos, door holle wegen en over de heide. Lichtjes op de route wijzen je de weg. Om de duisternis te kunnen ervaren, wordt een zaklamp alleen bij nood gebruikt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten