Streeknieuws

30 bekeuringen bij verkeerscontrole in Dieren

Foto: politie

DIEREN – Bij een verkeerscontrole op de Harderwijkerweg in Dieren heeft de politie woensdag dertig bestuurders op de bon geslingerd.

De controle werd gehouden ter hoogte van de Domeinlaan. Er is onder andere een proces- verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs en een bromfiets die was opgevoerd. De bromfiets kon 76 km per uur rijden terwijl 45 km per uur wettelijk mag.

Drie voertuigen werden van de weg gehaald door allerlei gebreken. Een bestuurder reed 24 km per uur te hard.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten