Streeknieuws

Airbags gestolen uit auto’s in Brummen

Foto: politie

BRUMMEN – Uit meerdere auto’s in Brummen zijn de airbags gestolen. Dat gebeurde in de omgeving van de Sleutelbloem in Brummen.

De dieven wisten zonder schade te maken de auto’s te openen om daarna de airbags uit de sturen te halen. De auto’s waren van het merk Volkswagen en Seat.

Bij een van de auto’s is zelfs een compleet navigatie en beeldscherm uit de auto gehaald.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten